Termeni și Condiții pentru Abonarea la Newsletter

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat termenii și condițiile descrise în acest document. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu vă abonați la newsletter-ul nostru.

2. Scopul Newsletter-ului

Newsletter-ul nostru este destinat să vă furnizeze informații în exclusivitate despre data lansării produselor și serviciilor noastre, oferte speciale, evenimente, știri și alte informații relevante pe care le considerăm de interes pentru dvs.

3. Colectarea și Utilizarea Informațiilor Personale

Pentru a vă putea abona la newsletter-ul nostru, va trebui să ne furnizați anumite informații personale, cum ar fi numele dvs. și adresa de e-mail. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale și să nu le divulgăm terților fără consimțământul dvs. explicit, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre sau este cerut de lege.

4. Dezabonarea

Aveți dreptul de a vă dezabona de la newsletter-ul nostru în orice moment. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să faceți clic pe linkul de dezabonare inclus în fiecare e-mail pe care îl primiți de la noi sau să ne contactați direct.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site-ul nostru. Continuarea utilizării serviciului nostru de newsletter după astfel de modificări implică acceptarea dvs. a noilor termeni și condiții.

6. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la hello@blissful.business.