Facilități

Restaurant

Savurați preparate delicioase într-un ambient elegant și primitor. Restaurantul nostru oferă o experiență culinară de neuitat, cu o selecție variată de feluri de mâncare, pregătite cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Bucătarii noștri talentați combină tradiția gastronomică cu inovația, pentru a vă oferi cele mai rafinate gusturi.

Mașinuță Mini-Golf

Ajungi rapid și comod la casa ta din resort, soluția perfectă pentru deplasări în interiorul complexului.Biciclete MTB

Aventură pe trasee montane spectaculoase cu biciclete MTB de înaltă performanță. Pentru pasionații de ciclism montan, oferim biciclete MTB de top, ideale pentru a explora peisajele uimitoare din zona noastră. Traseele variază în dificultate, de la rute ușoare pentru începători, până la provocări intense pentru cicliștii experimentați.

ATV-uri

Explorați terenuri accidentate și trasee off-road cu ATV-uri puternice. Descoperiți senzația de libertate și aventură în natură, conducând ATV-uri robuste și bine echipate pe traseele noastre off-road. Fie că sunteți un novice în căutare de distracție sau un aventurier cu experiență, traseele noastre sunt concepute pentru a satisface toate nivelurile de abilități.

Ciubăr

Relaxare totală pe Valea Doftanei într-un ciubăr cu apă caldă sub cerul liber. După o zi plină de activități și aventură, răsfățați-vă cu o sesiune de relaxare în ciubărul nostru tradițional. Amplasat într-un cadru natural pitoresc, ciubărul cu apă caldă oferă o experiență de wellness de neegalat. Bucurați-vă de apă termală, aromele de lemn și liniștea naturii, în timp ce priviți cerul înstelat.

Saună

Revigorați-vă corpul și mintea într-o saună modernă și confortabilă. Saunele noastre sunt concepute pentru a oferi un refugiu de relaxare și detoxifiere, unde vă puteți elibera de stresul cotidian. Dotate cu tehnologie de ultimă generație și finisaje de calitate, saunele oferă o experiență plăcută și terapeutică. Căldura uscată ajută la relaxarea mușchilor, îmbunătățirea circulației și eliminarea toxinelor din corp.